Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Onze websites staan hoog in Google! Is uw bedrijf ook goed vindbaar?

SEO | Zoekmachine Optimalisatie

Zoekmachine Optimalisatie, in de volksmond wordt vaak de Engelse afkorting "SEO" gebruikt, klinkt als iets geheimzinnigs. Voor de meeste marketeers is het een onbekend gebied. Er worden duizenden euro's marketingbudget weggegooid aan dure Adwords campagnes. Terwijl u voor een fractie van die kosten in de gewone resultaten bovenaan kunt staan. Of in ieder geval; hoog in de zoekmachines.

Nu zullen we niet beweren dat het makkelijk is om bovenaan in Google te staan. Daar zijn daadwerkelijk inspanningen voor nodig. De basis van SEO bestaat eigenlijk uit drie factoren. De interne website moet goed in orde zijn (schone HTML code, URL structuur, meta omschrijvingen in orde), de website moet een meerwaarde bieden aan bezoekers en er moet voldoende naar de website gelinkt worden vanaf andere relevante pagina's op het web. Google zal begrijpen waar uw website over gaat, en zal bovendien merken dat bezoekers uw website graag bezoeken. En als webmasters een link naar uw website plaatsen, zal Google ook graag geloven dat uw website interessant is. Uiteindelijk wordt u dan beloond met een hoge positie.

De komende tijd zullen wij op ons blog een aantal SEO tips en trucs geven. Wat we in ieder geval kunnen aanraden is om er actief mee aan de slag te gaan. Zorg voor links naar uw site, zorg dat uw website up-to-date is en genoeg waardevolle informatie bevat. Op die manier zult u na verloop van tijd vanzelf uw doel bereiken. Onthoud wel dat SEO/zoekmachine optimalisatie een kwestie van veel tijd en geduld is.

Onze zoekmachine optimalisatie successen

Natuurlijk wilt u resultaat zien. Wij hebben een aantal leuke successen geboekt, in onze portfolio kunt u deze vinden. Een goed voorbeeld dat aangeeft wat er mogelijk is, is onze website Hapjesschalen.nl. Door slim om te gaan met zoekwoorden en linkbuilding staan wij op de zoekwoorden "Hapjesschalen Groningen" en tal van andere provincie combinatie's in de top 5!

Heeft u interesse in linkbuilding, of wilt u links of advertorials kopen op websites in ons netwerk? Neem contact op voor de mogelijkheden en tarieven. Desgewenst kunnen wij u ook helpen bij het schrijven van zoekmachine vriendelijke teksten. Copywriting wordt dit in vakjargon genoemd.