Diensten

Wat kunnen we voor u betekenen?

Online Marketing | Affiliate marketing, leadgeneratie, zoekmachine optimalisatie en meer!

RONIS Media richt zich voornamelijk op eigen projecten. De sites die wij beheren bieden vele mogelijkheden om te adverteren. Onder het kopje netwerk vindt u per website de tarieven.

Maar we doen meer. Zo kunnen we u helpen bij het genereren van data, zoals e-mailadressen en telefoonnummers. Door ons netwerk en dat van enkele partners in te zetten kunnen we voor u binnen korte termijn een groot volume aan leads aanleveren.

Emailmarketing

Emailmarketing is een zeer belangrijk onderdeel van de huidige marketingformule. De meeste bedrijven hebben tegenwoordig een nieuwsbrief. Maar gaat uw bedrijf er ook op de goede manier mee om? Haalt u genoeg rendement uit uw nieuwsbrief? Kunt u meer klanten binnenhalen als u meer leden in uw database heeft? Wij helpen u graag op weg!


Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Ieder bedrijf wil graag bovenaan in Google staan. Dat is natuurlijk niet eenvoudig. Bovendien kan niet iedereen tegelijk op de eerste positie staan. Daarom heeft Google een uitgedacht algoritme om te bepalen welke site hoog staat en welke niet. Het algoritme van zoekmachines kent (bijna) niemand. Toch is het best mogelijk om een groot deel te doorgronden. Als uw site een echt goede informatiebron is voor bezoekers, zal Google dat vanzelf belonen.